
sâmbătă, 6 aprilie 2013
Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)
La fuduliile necuratate trebuie indepartata cu grija membrana groasa,pielita,apoi spalate bine si tinute in apa cu putina sare si otet cca 20-25 minute,dupa care se clatesc bine si se lasa la zvantat sau se sterg.
Daca sunt cumparate gata curatate le tinem in apa cu sare si otet cca 15 min,le clatim si le lasam la zvantat sau le stergem inainte de folosire.
Betele pentru frigarui se ung cu ulei si se infing pe ele cate o bucata de ardei,una de ceapa,una de rosie,o fudulie si tot asa .
1 kg fudulii curcan
4-5 rosii sau rosii cherry
ardei gras ,capia,gogosar ce aveti la indemana (eu am folosit 2 ardei capia rosu si 3 ardei gras galben
2-3 cepe
sare,piper,cimbru dupa gust
betisoare pentru frigarui
Sursa : egustos

Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu